2017. június 13., kedd

Nem tudod, hogyan tudnál változtatni életeden? Szeretnél most tényleg fejlődni? Szeretnéd megélni az élet pozitív oldalát? Kész vagy dolgozni érte? Szeretnéd, ha fel tudnád tenni kérdéseidet valakinek, akkor is, ha hazaértél és belecsöppentél a kétségbe? Itt vagyok! Gyere, dolgozzunk össze a konzultáció után is! Együtt könnyebb!




Drágák, új térbe és új energiákba érkezünk. Én is! :)

A székhelyem ezentúl PAKS és környéke, tehát már erről a környékről is tudtok SZEMÉLYES konzultációra jelentkezni.

TELEFONON, SKYPE, MESSENGER formájában pedig változatlanul BÁRHONNAN a világ bármely részéről. 👼

Szeretettel Várlak!

Itt érdeklődhetsz: 
csermelinda3@gmail.com 
+36304248268
facebook üzenetben.

Felismerésre, megértésre van szükséged, hogy feloldj régi élményeket és érzéseket?

Szeretnél eljutni ahhoz az Önmagadhoz, aki teljes és minőségi életet tud élni szeretetben, befogadásban és áramlásban?

Dolgozzunk együtt egészen a fogantatásodtól, magzatkorodtól kezdve, a gyermekkorodon át a mai napig megéléseiden, élményeiden, érzéseiden, hitrendszereiden, eredjenek azok bárhonnan - akár inkarnációkból, szülőktől, felmenőktől, kollektívből, hogy RENDBE tedd Önmagadat.

Módszerek, amelyekkel nálam találkozhatsz: újraszületés, egyéni családállítás, inkarnációs feltárások, kineziológia, théta módszere, energiagyógyászat, mátrix rendszere, szellemsebészet, atlantiszi és szíriuszi energiák, atlantiszi számmisztika, fényszínek stb. angyali közvetítéssel.

MINDEN ALKALOM EGYEDI! 
Pont olyan, mint Te. 
Rád, a MAGodra hangolódva történik a kezelés.

Jelentkezni itt tudsz:

e-mail-en: csermelinda3@gmail.com

facebook üzenetben

telefonon, sms-ben: +36304248268

Ha pedig addig is dolgoznál magadon:

Nézd vissza, illetve kövesd
- írásaimat,
- élő bejelentkezéseimet,
- YouTube csatornámat.

Jó munkát!

Szeretettel: Melinda

Nálam "jártak" mondták:

Szeretném megköszönni a múltkori skype-os oldást, nagyon hatékony volt! Érezhető a hatása, azóta is szorgalmasan nyitom a szívcsakrámat, ahogy javasoltad, érzem is hogy azokat szitukat eddig a ’szívemre vettem’ most már napról-napra könnyebben kezelem és elengedem.


Nagyon klassz volt az Atlantiszi egyéni családállítás program, egyszerűen és tisztán rávilágított a problémákra. Az utána következő kineziológiakezelés és a sok oldás sorozat nagyon-nagyon hatékony volt! Folyamatosan jöttek a szituációk és felismerések ezután, kb. 3-4 hónapig tartott, míg kioldódott az életemből a kezelésen feloldott problémahalmaz. 

Szia Melinda! Hálás vagyok az Angyaloknak, akik Hozzád vezettek, hiszen személyedben egy igazi Angyali Segítőre leltem. A tisztaságod, kedvességed, őszinte segítőkészséged, tehát maga a Lényed és a belőle áradó Szeretet, ami már eleve nagyon sokat segített. A Nálad átélt dolgok kapcsán megvilágosodtak olyan történések és események, melyeket egyedül biztosan nem sikerült volna megértenem, ill. azokra rájönnöm. Ezek a csodálatos utazások ugyan nem mindig voltak könnyűek, de a lélekgyógyító végeredmény önmagáért beszélt. Végtelenül Hálás vagyok Neked minden Lélekutazásért, melyek által gyógyulásra, tisztulásra, megnyugvásra, szeretetre és ami a legfontosabb ÖNMAGAMRA LELTEM! 

Ami nagyon tetszik a Melindával való közös (táv) munkában, hogy a kezelés valóban rólam szól, az éppen aktuális problémámról, ami éppen foglalkoztat. A legjobb az egészben, hogy sokszor a kérdéseimre a válasz előbb megérkezik tőle, mint ahogy én azt magamnak megfogalmaznám. Ebből is tudom, hogy valóban tudatában van annak, hogy mi az, amivel éppen akkor ott foglalkoznunk kell. Mindig mindent nagyon részletesen és érthetően elmagyaráz, ezáltal segítve hogy könnyebben megértsem, elfogadjam és feldolgozzam azt, hogy mi, miért történik az életemben. A kezelések végen  mindig kapok személyre szabott házi feladatokat, így nemcsak együtt, hanem egyedül is tudok dolgozni a személyes fejlődésemen. Mindezek mellett kihangsúlyozandó, hogy Ő az első olyan gyógyító, segítő az életemben, akihez kérdéseimmel bármikor bizalommal fordulhatok még a kezelések után is.

Még több információt és segítséget itt találsz:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése