2016. április 19., kedd

A kineziológiai oldásról...




A kineziológus tulajdonképpen egyfajta érzelmi stresszoldást végez, amelynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. 

Nem a tüneteket kezeli, hanem az okokat tárja fel. 

A kiindulási pontja az, hogy az életünk során történt múltbéli traumák (amelyekre tudatosan többnyire már nem is emlékszünk) gondokat és betegségeket hoznak létre. Ezek a negatív képek, amelyeket a fejünkben tárolunk - blokkolnak bizonyos energiákat, így a teljes egészség érdekében ezeket szükséges feloldanunk.

Ez a tudomány EGYSZERRE dolgozik a TESTI és a LELKI megoldáson!

Bizonyára Te is hallottál már arról, hogy  problémák gyökerét, okát kell keresnünk...

Legyen az magzati vagy a születés körül, vagy gyermekkorban stb. Ezeket a téves hitrendszereket oldjuk fel különböző vizualizációs és testi energetizáló oldással.

A kezelés elején célzott kérdéseket teszek fel, hogy a problémádat minél jobban körbejárjuk és megértsük. Mindeközben enyhe nyomást gyakorlok a kinyújtott karjaidra és tesztelem az izomválaszaidat. 

Miért is? 

A  karod izmai közvetítik az agy, illetve a test által tárolt információkat, így az általam feltett kérdésekre izmaid erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal „válaszolnak”. 

Ezt követően közösen kialakítjuk az oldás célját, amiért aznap dolgozunk. Átbeszéljük a problémát, mely lehet az élet minden területéről, fizikai, lelki, egzisztenciális, bármi, ami hozzád kapcsolódik. Majd az izomtesztelés segítségével beazonosítjuk az adott probléma valódi okát, ezt követően pedig egyénre szabottan elvégezzük a szükséges korrekciókat.

A megfelelő korrekciók alkalmazása során - egyrészt a negatív múltbéli eseményekhez fűződő érzelmi töltést semlegesítjük, másrészt pozitív irányba módosítjuk.


Gyakran azért sem vagyunk veszünk észre egy lehetséges alternatív megoldást egy adott szituációban, mert maga a konfliktus annyira stresszel bennünket, hogy maga a stressz folyamat is blokkolja a kiút meglátását. A kineziológiai korrekciók segítségével már a kezelés elején oldjuk a stresszes állapotot és így képessé válik a kliens a problémájának konkrétabb megfogalmazására, tudatosítására.

És a megoldás azért is rejtve maradhat előttünk, mert valamilyen korlátozó hiedelem vagy hitrendszer gátolja a tisztánlátásunkat. 

A korlátozó hiedelem vagy hitrendszer, olyan téves, stresszhelyzet által “tanult”, többnyire vélt igazság, ami  voltaképpen nem igaz és amire semmi szükségünk ahhoz, hogy harmóniában éljünk és haladjon előre az életünk. 

A gyakorlatban például felismerhető arról, hogy valamiről eleve eldöntöttük, hogy mekkora, milyen, hogy működik,  tehát  kész reakciónk van rá… még az előtt, hogy az a valami valóban meg tudna nyilvánulni.

Például, ha valaki hitrendszerében szerepel az a kondicionálás, hogy “a pénzért keményen meg kell dolgozni’, akkor nem lesz képes könnyedén pénzt keresni és hajlamos lehet a túlmunkára. Egyszerűen beteljesíti a saját (vagy hozott, örökölt, átvett) belső programját! Így tudat alatt úgy fogja alakítani az életét és a tapasztalásait, hogy azok megfeleljenek ennek a belső elvárásnak és programnak.

Vagy nézzük azt, mikor megijedünk, vagy rossz hírt közölnek  velünk - azt mondják: ülj le... azonnal tudjuk, hogy rossz hír következik. Miért? Mert ebben is van egy gyökértapasztalásunk, egyszerűen valahol a legelején ezt programoztuk be magunknak.

És ezekért bizony a tudatalatti a felelős...

Tehát mi a CÉLUNK? 

Hogy egyensúlyba kerülj fizikai, lelki és szellemi szinten, hogy feloldjuk azon hitrendszeri blokkjaidat a múltban és a jelenben egyaránt, amelyek most gátolnak Téged a minőségi, boldog élet megtapasztalásában.

Gondold most végig... ha az életed valamilyen betegség, akár lelki testi szintű nehézség, vagy párkapcsolati, egzisztenciális stb. probléma merül fel, akkor abban milyen hitrendszeri sérülésed lehet,.!?

Ha szeretnél a kérdéseidre választ kapni, ha felkeltette figyelmedet a módszer, keress meg bátran:

Cser Melinda - Spirituális életvezetési tanácsadó

e-mail: csermelinda3@gmail.com

telefonon: 06 30 42 48 268







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése