2015. december 11., péntek

A Szeretet Mindenek felett - Mária Magdolna üzenete


Te nem az vagy, akinek mások gondolnak. Te az vagy, akit megélsz önmagadban. Te az az isteni lény vagy, aki felülemelkedik az emberi tudatlanságon és a káoszból rendet varázsol. Te az vagy, aki nem ítélkezik és nem hárít át felelősséget másra. Te az vagy, aki megbocsát és túllát a fájdalmán, mert azon túl látja, mi lakozik a lelkekben. Te látod benne a fényt, a szeretetet, és ezáltal te magad válsz a szeretetté, hogy aztán bölcsen tud azt áramoltatni mások felé. Te magad vagy az, aki felvállalja a szenvedést, önmagad felszabadítását, és a gyógyulást, hogy aztán mindezt meg tudd mutatni másoknak. Így vagy az, aki érzi a másik szívében megbúvó szenvedést, és képes vagy enyhíteni, gyógyítani mindazt. Te vagy az, aki hisz a Mindenek felett létező Egyben, a Szeretet Forrásában és Te bármikor odavezetsz másokat. Te vagy az, aki a reményt adja a lelkeknek, és áramoltatja azt feléjük észrevétlen. Te vagy az, aki mosolyt viszi a szenvedők orcájára és a reményt adja a fuldoklóknak. 

Kérlek Téged, hogy vigyél oda szeretetet, ahol az nincsen. Bocsáss meg mindazoknak, akik valaha vétetek ellened, vagy tévesen ítéltek meg téged. Engedd el minden neheztelésedet feléjük - önmagad gyógyítása érdekében. Küldj nekik és önmagadnak szeretetet mindazért, amit elkövetettek egymás ellen. Küldd nekik és magadnak a szeretetet, hogy megbocsássátok önmagatoknak mindazt, amit megtettetek vagy nem tettetek meg életetekben.  

Áramoltasd tovább a szeretet fényét és vidd hírül, hogy a megbocsátás a saját szívetekben rejlik. Amint felszabadítjátok önmagatokat, felszabadítjátok a másikét is. Semmit sem teszel öncélúan, hiszen mind egyből vagyunk és eggyé válunk újra. Vidd a reményt és add vissza a hitet mindazoknak, akik elfelejtették honnan jövünk és hová tartunk. Mondd el nekik, hogy van remény, mert a szeretet örökkön él - Bennetek.

Áldás kísérje mindazon ember életét, aki képes önmaga fájdalmán felülemelkedni és szeretni mindörökké. Ámen. 

Mária Magdolna üzenetét 

közvetítette: Csillagfény 63

https://www.youtube.com/watch?v=d4izkaeM6Mk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése